CORONA

Foredragsholderens mareridt. En tom aula.

De fleste af alla mine mange indbookede foredrag er indstillede på grund af Corona. og det er nok klogt for publikum udebliver som regel til de foredrag som ikke er det . Folk er bange for at blive smittede.

Det er lidt synd for jeg savner kontakten med alle hyggelige mennesker. Særligt de som altid kommer frem før eller efter foredraget og fortæller at jeg har opereret dem for flere år siden.

“Hvordan gik det?” spørger jeg hver gang med en klump i maven. Men hidindtil har jeg bare fået ros og positiv respons.

På en af mine seneste foredrag kom der en ung kvinde frem som jeg havde opereret for en alvorlig bækkenskade efter en ride ulykke for mange år siden. Jeg kunde ikke huske henne på stående fod. Jeg plejer at mindes om bare jeg ser operations arret. Men det gik jo ikke.

Så hentede hun sine gamle røntgenbilleder og straks kom mindet tilbage.

Herligt at vide at man har været til lidt nytte herhjemme også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *