BOGEN

Som jeg har fortalt om tidligere var der ingen af alle aviser, aftenblade eller ugeskrifter som syntes at bogen jeg sendte til dem var værd at omtale.

At jeg ikke fik noget forlag interesseret af at trykke bogen er jeg ikke længere det mindste forbavset over nu når jeg har læst om hvordan Hendes Kongelige Højhed Prinsessen Mærtha Louises kæreste Shamanen Derek fik indraget sin bog som ellers var færdigtrykt.

Den skulle lanceres i både Norge og Danmark. Men så opdagedes det at shamanen har skrevet hvordan man med bare tankens kraft kan helbrede cancer. Det var valligevel lidt for mavestærkt for forlagene. Bogen blev trukket tilbage under stort ståhej i sladreaviserne.

Manuskriptet burde ha blevet gransket tidligere og aldrig ha blevet antaget”, skriver forlaget.

Det er altså sådan at udvalget sker. Er man shaman og kæreste med en kongtelig så får man bogkontrakt på et sølvfad uden at nogen læser manuskriptet.

Hvor lavt kan man synke?

Jeg takker min Gud og Skabere at min bog blev refuseret af samtlige forlag i hele Skandinavien. Det er nok den fineste udmærkelse man kan få. Og anmeldelserne som kultureliten ikke kunde nedlade sig til at skrive kan jeg sagtens undvære.

Da og da kommer der brev fra helt almindelige mennesker som har læst bogen og taget sig tiden og besværet at skrive og takke. Det er den fineste hædersbevisning man kan få.

Carlsberg plejede at skrive på sin etiket: “Leverandør til det kongelige danske hof“. Tuborg skrev: “Leverandør til det danske folk“. Det er lidt på den måde jeg føler det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *