CANCER II

Kan mænd få brystcancer? Javist kan de det.

Under min studeitid cirkulerede der en sjov historie om manden som ville købe en Rolls Royce, men kom i tvivel når han så at der fandtes et lille hul i frontpartiet. Det som fandtes på de første Ford bilerne gennem hvilket man startede motoren manuelt med et håndsving.

“Hvad er det hullet til?” spurgte køberen.

“Om motoren ikke starter kan man få gang i den med et håndsving. Men det sker aldrig!” svarede forsæljeren.

“Men hvorfor findes det der. Om det aldrig sker?”

“Sir! Hvorfor har de selv to brystvorter?”

Det var morsomt på den tid. Idag har biologiske mænd faktisk ammet sine børn efter gennemgået hormonbehandling. Og snart kommer vi at få se en biologisk mand blive gravid og føde et barn. Det findes tilstrækkeligt med galne mennesker i denne verden for at det skal ske.

Men hvordan skulde det gå til?

Enkelt. Tekniken findes allerede. Et fertiliseret æg implanteres i mandens bughule efter forberende hormonbehandling. Der vokser det ligesom en ekstrauterin graviditet hos en biologisk kvinde. Når fostret har vokset sig levedygtigt tager man det ud ved at åbne bugen kirurgisk. Viola!

Tilbage til mandlig brystcancer. Den behandles akkurat på samme måde som hos kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *